Грижа за Бижутата

💎💎💎 За да бъдат вашите бижута бляскави и красиви за по-дълго време, трябва да полагате необходимите грижи за тях. Ще Ви помогнем с няколко съвета как да поддържате бижутата и аксесоарите си, за да могат по-дълго да бъдат част от вашите специални моменти!

💎- Не ги носете по време на спорт, защото потта може да окаже негативно влияние върху тяхното покритие и да се промени цвета на бижуто ви!

💎- Не ги носете по време на СПА процедури, на басейн или под душа. Хлорът или солта във водата, имат вредно влияние върху покритието на вашето бижу!

💎- Не ги носете при извършване на ежедневните ви домакински дейности, заащото абразивни почистващи препарати, могат да нарушат тяхната цялост!

💎- Всяко бижу трябва да се съхраняват в кутия или торбичка, отделно от другите Ви бужута, за да не се надраскат едно в друго!

💎- Почиствайте бижутата си за да предотвратите увреждания и наслояване на различни видове продукти от външната среда. Полирайте с кърпичка за полиране.

💎- И помнете- винаги пазете сертификата за качество, който сме издали за Вашето бижу. С него вие ще се възползвате от нашите услуги при поява на фабричен дефект, а именно да го почистим, поправим или дори заменим безплатно!

💎💎 Желаем Ви едно вълнуващи емоции и незабравими моменти с нашите бижута и аксесоари! С любов от нас за вас!