Политика на поверителност

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които „ИВАНЕТА 2021” ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина marilyn.bg

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипервръзки, разположени на сървъра на marilyn.bg, или чрез заплащане ползването на платени услуги, предлагани от него, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите общи условия.

Правила за използване на сайта

„ИВАНЕТА 2021” ЕООД (наричан по-долу “Доставчик”), като създател и собственик на този интернет сайт marilyn.bg Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт (наричан по-долу “Сайт”), само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните

marilyn.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като marilyn.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти

Артикули

Всички артикули, закупени от електронния магазин marilyn.bg, са придружени със сертификат за качество. Всички артикули са оригинални, нови, неупотребявани. В цената на висулките не е включена и верижка. Верижките са със стандартна дължина 45см. Електронният магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от даден артикул. При липса на наличности на клиента се предоставя възможност за поръчка на желания артикул или възможна алтернатива. В случай, когато няма възможност да бъде осигурен желаният артикул, клиентът ще бъде уведомен с телефонно обаждане или имейл. Размерите на всеки един продукт от каталога ни са дадени при отваряне на страницата със съответното бижу. Стойностите са в сантиметри и е измерена само най-дългата площ на продукта.

Промоции

Всяка промоция важи сама за себе си. Намаленията и промоциите не могат да бъдат комбинирани по никакъв начин.

Информация от потребителите

Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до marilyn.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт, е под закрилата на Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да Ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.

Препратки към други уеб сайтове собственост на трети лица

Наличните препратки от този Сайт към уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт и marilyn.bg не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Промяна на цени на стоки и промоции

marilyn.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, marilyn.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл.66 ал.2 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП).

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) ние от marilyn.bg сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

Името и адреса ни – „ИВАНЕТА 2021” ЕООД, гр.Плевен
Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
Цената на стоките е изписана на страниците за представяне на съответния продукт.
Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
Начините за доставка са описани подробно в категория “Срокове” и “Доставка”.
Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.
Може да сочи към съдържание на marilyn.bg, но не и да го копира.
Рекламата ни не е заблуждаваща, както и не е разрешена сравнителна такава, съгласно чл. 33, ал.2 от Закона за защита на потребителите(ЗЗП).
Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, както и заблуждаваща и непочтена, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.
Информацията не трябва да бъде предоставена по неясен и неразбираем начин, а да подчертава търговския характер на предложението и да бъде в съответствие с принципа на добросъвестност при търговските сделки и добрата търговска практика, съгласно разпоредбата на чл.52, ал.2 от ЗЗП.
Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани, не е нарушавана целостта на опаковката им и във вида, в който е получена.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на доставчика. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума и в срок до 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.